25/03/2019


Paras digitaalinen oppimisratkaisu 2019

DragonBox Koulu on valittu vuoden parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi!

ITK2019-konferenssi ilahdutti monella tapaa: on aina todella mukavaa tavata sekä tuttuja että uusia opeja. Erityisen iloisia olemme siitä, että DragonBox Koulu 1 voitti eEemeli-kilpailun yrityssarjan. eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuosittain parhaita digitaalisia oppimisratkaisuja. Tämän vuoden teemana oli oppimisen yksilöllistäminen. Palkinto luovutettiin ITK2019-konferenssissa Scandic Hotel Aulangolla Hämeenlinnassa.

Yrityssarja oli tänäkin vuonna kovatasoinen, ja loppukilpailuvaiheeseen selvisivät DragonBox Koulun kanssa eKokki - eTarjoilija, Elias Robot, Pikkuyrittäjät ja Tabletkoulu. Voittajan valitsi asiantuntijaraati, jonka puheenjohtajana toimi ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n Satu Ågren.


Raati kiitteli erityisesti DragonBox Koulun tarinoita, hahmoja ja innostavia tehtäviä. Lisäksi DragonBox Koulua arviointiin seuraavalla tavalla.

“Raadin arvion mukaan tuote on visuaalisesti näyttävä ja täynnä leikillisiä oivalluksia, lisäksi vuorovaikutus sisällön ja oppijan välillä toimii hyvin. Tuote sallii oppijan tutkia ja ihmetellä opittavaa sisältöä ilman kiirettä. Eteneminen tapahtuu yksilölliseen tahtiin tarinoiden ja kokeilujen kautta. Raati arvioi tuotteen menestystuotteeksi sekä pedagogisesti että teknisesti.”

DragonBox Koulu on uusi matematiikan oppimateriaalisarja 1.–2. luokille. DragonBox Koulu hyödyntää tarinankerrontaa ja monipuolisia konkreettisia ja digitaalisia työkaluja oppimiseen innostamiseen ja sitouttamiseen.

 

Lue tästä eOppimiskeskus ry:n tiedote kilpailusta

 

Tee esittelypyyntö
Help question
x Kuinka voimme olla avuksi?