Skole header

Opettajien kokemuksia DragonBox Koulusta

Monipuolisuutta matematiikan tunneille!


Lepsämän koulussa Nurmijärvellä toteutetaan pitkälle hiottua alkuluokkatoimintaa, missä opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja eskarit ja 1-2.-luokkalaiset pääsevät oppimaan asioita monipuolisin tavoin. Kurkista videolta, miltä Lepsämän koulun alkuluokkatoiminta näyttää matematiikan osalta ja miksi sekä lapset että aikuisetkin ovat niin kovin innoissaan DragonBoxista.

Toimii todistetusti


Jenni Forsénin oppilaat Nurmelan koulussa nousivat Karvin tutkimuksessa Suomen parhaimpien matematiikan osaajien joukkoon käytettyään DragonBox Koulun oppimateriaaleja. Katso oheisesta videosta Jennin kertomana, mitkä tekijät johtivat hyviin oppimistuloksiin.

Jenina Jylhä

Lotilan Koulu

"Olen erityisesti tykännyt matikkatarinoista, ne ovat mielestäni ihan huippuja. Tässä tämä maailma vie mennessään ja sen avulla tulee automaattisesti puhuttua matematiikkaa koko ajan - ihan koko tunti."

Sanna Paljakka

Hamarin koulu

"Käsitteiden hallinta - asioiden ymmärtäminen on lisääntynyt. Varsinkin nyt, kun olemme lukukäsitteessä ja sen sisäistämisessä, on lukukäsite todella hyvin hallinnassa ja se on perusteellisesti ymmärretty."

T step 1

Matikkakeskustelu


«Tarinallisuus, erityisesti 1. luokalla, vie sekä oppilaat että open mennessään. Matikkakeskustelut opetustapana tuovat oppilaan ajattelun aivan uudella tavalla esiin. Keskustelukirjan tarinat ovat samalla erinomaista materiaalia tunnekasvatukseen.»

Tatu Pellinen, Vaajakummun yhtenäiskouluT step 2

Harjoitteleminen


«Pelit ja konkreettiset noomisauvat ovat oppilaille hyvin mieleisiä.»

Outi Laitinen, Oulun normaalikoulu.T step 3

Tutkiminen


«Välillä oppilaat tutkivat itse, välillä tutkimme yhdessä. Matikkalabrat ovat tosi hyviä - oppilaat joutuvat itse miettimään ja selittämään oppimaansa. Selittäjä oppii ja luokkakaveri oppii.»

Sari Juuti, Puistolanraitin ala-asteen koulu

Map2 fi

Liity DragonBox-opettajien joukkoon!


Löydät opetusvinkit ja opettajien jakamat kokemukset Facebook-ryhmästä. Liity mukaan ja opi lisää!

Facebook-ryhmä
Collage

DragonBox-blogi


60 ykkösluokkalaista ja roppakaupalla noomeja


Ulvilan Vanhankylän koulun ekaluokkalaiset opiskelevat DragonBox Koulun oppimateriaaleilla matematiikkaa - ja niin paljon muutakin!

Lue lisää
Tee esittelypyyntö
Help question
x Kuinka voimme olla avuksi?