DragonBox Koulu - ohjeita tilaajalle

 

 

Hankintalain huomioiminen, materiaalien tilaaminen ja toimitus sekä tarkemmat tuotetiedot

Hankintalain huomioiminen

DragonBox Koulu on uniikki kokonaisuus. Markkinoilla ei ole matematiikan opetukseen mitään vastaavaa ratkaisua, joka yhdistäisi saumattomasti painetut oppikirjat, konkreettiset välineet, satukirjat, digitaaliset oppimissovellukset sekä ympäri maailmaa suosiota saaneet ja palkintoja keränneet oppimispelit.

Kansallisen kynnysarvon (60 000 e) alittaviin hankintoihin ei myöskään sovelleta hankintalakia. Näin ollen sitä ei näiltä osin sovelleta DragonBox Finland Oy:n sekä pienien kuntien ja kuntayhtymien välisissä kaupoissa.

Suurempien kuntien kohdalla on mahdollista, että hankintalain kynnysarvo kuitenkin ylittyisi, jos ratkaisumme herättää laajempaa kiinnostusta. Tällöin kunnan tai kuntayhtymän on syytä noudattaa lainsäädäntöä ja selvittää mahdolliset kilpailevat tuotteet ja tehdä lainmukainen kilpailutus. Olemme mielellämme kilpailutuksissa mukana, koska ainutlaatuisuuden lisäksi kokonaispakettimme (materiaalit + tabletti) on selkeästi edullisempi, kuin muiden toimittajien meidän tuotekokonaisuutta edes etäisesti muistuttavien tuotteiden hinta.

Haluamme helpottaa jokaisen koulun mahdollisuutta hankkia tuotteitamme. Niinpä toimimme aktiivisena osapuolena tapauksissa, joissa hankintalain kynnysarvo saattaisi ylittyä. Näissä tapauksissa, jos kunta tai kuntayhtymä ei ole tehnyt lain edellyttämää kilpailutusta, keskeytämme myyntimme kyseisiin kuntiin tai kuntayhtymiin. Koulut voivat siis huoletta tehdä tilauksia, me huolehdimme hankintalain huomioimisesta ja sen soveltamisesta tarpeen mukaan.

Miksi toimimme näin? Olemme pedagogisesti vahva, pieni ja innovatiivinen tiimi. Missiomme on tuottaa maailman laadukkainta opetusmateriaalia, joka on kaikille saatavilla digilaitteineen. Näin ollen hinnoittelemme tuotteemme siten, että kouluilla on varaa hankkia ne olemassa olevasta oppikirjabudjetista ilman mitään lisärahoitusta. Tämä onnistuu vain, jos hinnoittelemme tuotteemme hyvin aggressiivisesti ja toimitamme ne kouluille ilman mitään välikäsiä. Jokainen välikäsi nostaa aina tuotteen hintaa.

 

Materiaalien toimitus

1. luokan materiaali toimitetaan ennen lukuvuoden 2018-2019 alkua ja 2. luokan materiaali toimitetaan ennen lukuvuoden 2019-2020 alkua. Tutustu materiaalien laajoihin esittelyversioihin näiden sivujen kautta.

Opettajat pääsevät tutustumaan viimeisteltyyn materiaaliin kokonaisuudessaan viimeistään toukokuussa, joten heillä on mahdollisuus suunnitella seuraavan syksyn opetusta jo kevään aikana. Fyysisesti materiaalit (oppikirjat, konkreettiset välineet, tablet-laitteet, digitaaliset sovellukset ja oppimispelit) toimitetaan kesän aikana tai viimeistään välittömästi elokuun alussa.

1. luokan materiaalia on pilotoitu koko lukuvuosi 2017-2018 seitsemän opetusryhmän kanssa Mikkelissä, Vantaalla ja Espoossa. Opettajilta ja oppilailta saamamme palautteen avulla tuote viimeistellään kevään aikana vieläkin paremmaksi. Tästä johtuen, fyysistä materiaalia ei toimiteta heti oston yhteydessä. Materiaalit toimitetaan kouluille kesän aikana/elokuun alussa, kun kirjojen painaminen sekä DragonBox Koulu -sovelluksen asentaminen tablet-laitteille on valmista.

 

Materiaalien tilaaminen ja tilauksen maksuaikataulu

Tilaaminen tehdään tilauslomakkeen kautta ja se maksetaan laskulla aikaisintaan 14 päivän kuluttua laskun päiväyksestä.

Jos materiaalit tilataan tablet-laitteiden kanssa, tulee tuote tilata kahdeksi vuodeksi. Tällöin tilaus myös maksetaan kahdessa keskenään samansuuruisessa erässä. Ensimmäisen lukuvuoden maksu tulee maksuun aikaisintaan 14 päivän kuluttua laskun vastaanottamisesta ja 2. lukuvuoden lasku tulee maksuun aikaisintaan tammikuussa 2019.

 

Tarkempia tuotetietoja

OPPIMISPELIT JA SOVELLUKSET

Pelit ovat yhteensopivia Androidin, IOS:n sekä Android-sovellustuen sisältävien Chromebookien kanssa. Opettajan opetussovellus on asennettavissa sekä PC:lle että Mac:lle. Sovellus ja pelit toimivat ilman myös ilman verkkoyhteyttä.

TABLETTI

Kouluille toimitettava tablet-laitteen malli on Huawei MediaPad T3 7” 1GB/16GB. Tabletteihin esiasennetaan DragonBox Koulu -oppimissovellus sekä DragonBox-pelejä. Laitteiden valmistaja lupaa laitteille 2 vuoden takuun.

NOOMISAUVAT

Noomisauvoja toimitetaan aina yksi laatikko per 10 oppilasta. Sauvoja on mahdollista tilata myös lisää, hintaan 19,90 euroa laatikko (alv 0%, verollinen hinta 24,68 e). Yhdessä laatikossa on yhteensä 126 sauvaa. Ykkösiä 36 kpl, kakkosia 18 kpl, kolmosia 18 kpl, nelosia 12 kpl, vitosia 8 kpl, kutosia 6 kpl, seiskoja 6 kpl, kaseja 6 kpl, ysejä 6 kpl ja kymppejä 10 kpl.

TEHTÄVÄKIRJAT

Tehtäväkirjat on tehty yhteistyössä suomalaisten opettajien kanssa ja ne vastaavat OPS2016 sisältöjä ja tavoitteita.